Pakistan

Ikke-kategoriseret

Nyt håb om at 13-årig pige kan genforenes med sin familie

Af Redaktionen

Del artikel

Efter måneders juridisk hårdknude gav advokater i Pakistan udtryk for nyt håb om at kunne genforene en 13-årig kristen pige med familien.

Saba Masih blev kidnappet og tvunget til at gifte sig med en muslim. Den 10-årige lillesøster Aneela kom tilbage til familien i september 2008. Advokaterne håber at kunne sno sig uden om det pakistanske politi, der på alle måder har hindret sagen mod kidnapperne.

En dommer sigtede 21.02.09 for første gang de mistænkte for kidnapning. Politiet i landsbyen Chawk Munda fulgte dog ikke op på sagen ved at arrestere de tre muslimer. Advokaten håber på en politirapport.

Tidligere dommere tog kidnappernes parti pga. tvivlsomme beviser eller trusler fra lokale islamister, der forsøgte at bevare retten til de to piger.