Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Mere end en halv million mennesker på flugt i Pakistan - De kan hjælpe dem nu

Det er forfærdeligt, det, der sker i Pakistan lige nu. Mere end en million mennesker er på flugt fra kamphandlinger mellem muslimske ekstremister og den pakistanske hær.

Ligesom De mange gange tidligere har gjort godt mod andre, vil De måske igen i denne livstruende situation give mad, medicin og tøj til flygtningene i Pakistan.  Vort lokale team af kristne er klar til at rykke ud med Deres hjælp i byen Mardan, der ligger ca. 110 km fra Swat-dalen.

Mange familier græder over tabet af deres kære.  De har kun ganske få ejendele med sig på flugten.  De har brug for Deres hjælp, så de kan overleve.

En 11-årig pige ved navn Zulaikhan, som vor samarbejdspartner talte med, blev under flugten fra Swat-dalen væk fra sin familie.  Hun ved ikke, om hendes familiemedlemmer er døde eller levende, men hun beder for dem alle.

Det er især familier, der har mistet deres kære under krigshandlingerne i Pakistans Swat-dal, der har brug for Deres hjælp.      

Det koster ca. 260 kr. at hjælpe én flygtning med basalenødhjælpsforsyninger i 55 dage.  En familie på 9 personer koster således 2.340 kr.

Deres hjælp til flygtningefamilierne vil trøste dem og give dem vished om, at de ikke er glemt.  Det er især enkerne og børnene, som har brug for Deres pengegave lige nu.  Deres gave betyder, at der kan blive indkøbt mad, tøj, medicin, køkkengrej, tæpper og anden akut nødhjælp til ofrene.

Jeg beder om Deres økonomiske gave hurtigst muligt, så flygtningene kan få hjælp i denne svære situation.

Lad os samtidig bede til, at ekstremisterne må blive stoppet i deres forsøg på at undertrykke den pakistanske befolkning gennem sharia-lovgivning, lukning af pigeskoler og offentlig piskning.

Deres pengegave er yderst værdifuld for de fattige familier, der er på flugt lige nu, fordi den kan være med til at redde dem fra sult og død.  Tiden er knap.  Hjertelig tak.  Må Gud velsigne Dem.

De varmeste hilsener

Henrik Due Jensen

Projektchef

PS: For 260 kr. kan De være med til at give en flygtning mad, tøj og medicin.  For 2.340 kr. kan De være med til at komme en hel familie på flugt til undsætning.  Tusind tak.

Min gave til flygtningene i Pakistan:

Kr. 100 hjælp til mad, medicin, tøj etc. 

Kr. 260 hjælp til mad, medicin, tøj etc. 

Kr. 2.340 kan hjælpe en hel familie i 55 dage.

Tak for Deres gave til flygtningene.