Afghanistan

Nødhjælp og udviklingsprojekter

Nyt projekt: Støtte til afghanske flygtninge

Dansk Europamissions givere har nu udvidet arbejdet for afghanske flygtninge.

Af Redaktionen

Del artikel

Siden april har et afghansk ægtepar, der bor i et naboland til Afghanistan, fået månedlig støtte. Sammen med deres to små drenge flygtede parret for halvandet år siden fra Afghanistan. ”Kirken er i dag brudt sammen i Afghanistan, og vores hjerter bløder”, fortæller hustruen.

Men parret udnytter nu deres nye situation til at dele evangeliet med deres landsmænd. Siden deres ankomst til nabolandet har de startet en husmenighed for afghanske flygtninge, og manden har desuden en fodboldtjeneste, hvor tre drenge- og et pigehold spiller fodbold, hvilket giver ham og hans team mulighed for at opmuntre afghanske børn og unge og dele deres kristne tro.