Nødhjælp og udviklingsprojekter

Hjælp de forfulgte kristne med at hjælpe

traffickerede, prostituerede og voldsramte kvinder…

Af Samuel

Del artikel

Jeg skriver til dig fordi jeg netop har været i et land i Centralasien* og mødt piger som Tanya** der har brug for din hjælp. Hun har været fanget som en sex-slave.

“Da jeg var barn, slog min mor og min storesøster mig hele tiden. Alt hvad jeg gjorde var forkert i deres øjne. Så en dag da jeg var 14 år, løb jeg bare væk hjemmefra”, fortæller Tanya.

Derefter mødte hun en mand der tilbød hende et arbejde og et sted at bo. Men det skulle vise sig at denne mand havde et forfærdeligt motiv.

For inden længe var hun indespærret i en lejlighed som sex-slave. Hun var i fuld gang med at få sit liv ødelagt af mænd der blot udnyttede hende for at tilfredsstille deres lyster.

Hun kan ikke huske hvor mange mænd hun havde som kunder. Hun kan huske nogle af deres ansigter. Men mest af alt husker hun hvor dårligt de behandlede hende. Hun fik ca. 12 kroner for hver mand.

“En dag kan jeg huske at jeg hørte en stemme sige:“Stop, nu er det nok”. Jeg ved ikke hvem det var der sagde det til mig, men jeg hørte den her stemme. Nogen tid derefter befandt jeg mig så i en kirke. Mine fødder havde bragt mig derhen”.

Nu får Tanya hjælp til selvhjælp af kristne. De kristne er selv forfulgte for deres tros skyld. De overvåges af efterretningstjenesten og presses af tiltagende islamisering i landet.
Dog har de valgt at være lydige mod Guds kald til at hjælpe kvinder i krise.

Jeg mødte også en voldsramt muslimsk kvinde, Muzdah**, der får hjælp i projektet. Hun fik tæsk da manden fandt ud af at hun var gravid. Han tæskede hende så hårdt at hun mistede barnet.

Hendes mand prøvede også at kvæle hende – så slemt, at hun ikke engang kunne synke væske og måtte på hospitalet.

Mange kvinder i landet er gift med mænd som dagligt slår dem. På grund af islam og den lokale kultur opfattes kvinder som mindreværdige i forhold til mænd.

Der er mange kvinder som Tanya og Muzdah. Deres selvværd ødelægges dagligt når de bliver fornedret, slået eller seksuelt udnyttet af mænd.

Gud elsker disse kvinder der er blevet ofre for andres ondskab – eller selv er gået forkerte veje i livet. Han har ikke glemt dem. Han sendte Jesus til jorden for at de, ligesom du og jeg, kunne få nåde, genoprettelse og et helt nyt liv ved troen på ham.

Derfor er der kristne der tilbyder kvinderne husly i et trygt miljø væk fra gaden eller den voldelige ægtemand. Kvinderne tilbydes advokatbistand og lægehjælp. De får også sjælesorg, så de kan få indre lægedom.

Kvinderne får kvalifikationer, blandt andet inden for syning og smykkeproduktion. Så kan de starte egen virksomhed eller få et arbejde og blive selvforsørgende. Dermed kan de få en bedre fremtid.

Nu beder jeg dig om hjælp til de forfulgte kristne, så de kan vise Guds kærlighed ved at hjælpe mange andre piger fri af ondskabens greb.

Støt nu:

Støt

Med ønsket om en velsignet jul
Samuel Nymann Eriksen
Projektleder

*, ** Jeg kan ikke nævne navnet på kvinderne og landet, da flere politikere og embedsmænd selv er involveret i menneskehandel. Får de kendskab til projektet, vil de måske modarbejde dette værdifulde kristne arbejde – i et land hvor der kun er få kristne, og det er afgørende at vi sætter dem i stand til at sprede Guds ubetingede kærlighed i mørket.