Sri Lanka

Uncategorized

Pastor tilgav sin forfølger i retten – og han angrede og kom til tro på Jesus

By the editorial team

The family's reputation has been disgraced in the city, perhaps for life, and it has affected the children's schooling and education.

Share article

Fra begyndelsen af 2011 blev præsten Chaminda løbende chikaneret af sin nabo, Vijayarajah. Naboen var imod præsten og hans familie og at de praktiserede den kristne tro i landsbyen. Vijayarajah var hovedsponsor for landsbyens buddhisttempel og konspirerede med buddhistiske munke og landsbyboere ved flere lejligheder for at få præsten fjernet fra landsbyen. Han forsøgte endda at få præsten og hans familie offentligt udstødt af lokalsamfundet og stoppe vand- og strømtilførsel til dem. Desuden ledte han folkemængder i angreb på præsten.

Men i 2014, da Vijayarajah havde brug for en operation i øjet, manglede han midlerne to at få den udført og blev tvunget til at sælge sin jord. Han kunne i lang tid ikke finde en køber, indtil præsten tilbød at købe jorden af ​​ham, så han kunne finansiere sin øjenoperation.

Alligevel fortsatte han med at forfølge præsten, og i 2016 konspirerede han med Merigiriya-afdelingssekretæren og fik afbrudt præstens el- og vandforsyning. 

Præsten lagde sag an, and den blev afgjort et år senere. I retten tilgav præsten offentligt Vijayarajah. Efter dette angrede Vijayarajah sine handlinger, og præsten tilbød at bede for ham om helbredelse for hans øje. Som et resultat af præstens bønner blev Vijayarajah helbredt og kom til tro på JesusDen dag i dag er Vijayarajah en uvurderlig del af præstens kirke.