Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Tid er noget, vi giver til hinanden

Tid er noget, vi giver til hinanden

Ofte er det i svære livssituationer at vi for alvor reflekterer over, hvad der er vigtigt her i livet og hvad der er værd at bruge tiden på. Livet og tiden her på jorden er givet af Gud, som har et helt klart ønske for hele menneskeheden, nemlig at den skal frelses.  

I Lukas 10:27 kalder Jesus os til at elske Gud af hele vores hjerte, sjæl og sind samt vores næste som os selv. Jesus var selv et forbilledligt eksempel på dette bud. Han brugte tid i bøn sammen med Faderen og mødte samfundets udsatte med kærlighed og mirakler.  I vores postmodernistiske tid, præget af narcissisme og relativisme, står Jesu eksempel i stærk kontrast. Som Guds børn har vi dagligt brug for at bruge tid med Gud og opleve hans kærlighed –holde vores kærlighedsgryde i kog – så både vi selv og den hungrende kan få stillet deres sult. Dufter der af himmelsk mad i dit køkken, eller er blusset ved at gå ud? 

Tid er noget, vi har fået fra Gud og noget, vi giver videre til hinanden. Brug det gunstige øjeblik, fortæl om Guds store kærlighed og glem ikke dem, der forfølges pga. deres retfærdighed.  

Nina er cand.soc. i socialt entreprenørskab og management. Sammen med sin mand Henning har hun fire børn.