Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Tak til alle der er med i arbejdet

Først vil jeg gerne sige tak til alle vores læsere for at vi kan dele den nød, vi har for mennesker, og ikke mindst for vores kristne brødre og søstre, der bor i lande, hvor de forfølges for deres tros skyld.

Tak til alle der er med i arbejdet

Billede øverst: Kristne i Aleppo i Syrien pakker nødhjælp til uddeling blandt nødstedte.

side-15a-hans-henrikDer er en stor velsignelse ved at dele, og Jesus siger i Matthæusevangeliet kapitel 7 vers 1, at med det mål vi måler, skal vi selv blive tilmålt.

Det er en stor velsignelse at kunne støtte de forfulgte kristne i at bringe glædesbud i lande præget af krig, terror og fattigdom. Jesus ofrede sit liv, ja, han ofrede alt for at vinde frelse til alle mennesker. Og det er det vigtigste i vort arbejde – at ordet om Jesus som frelser er centralt i alt, hvad vi gør. Han har ved Ånden og ordet åbenbaret sig for os. Må vi gøre, hvad vi kan, for at hjælpe dem, Han har lagt os på sinde.

Billede: Hans-Henrik Johansen er direktør og næstformand i Dansk Europamission. Alle bestyrelsesmedlemmer arbejder frivilligt.

Jeg vil med dette indlæg gerne dele min glæde ved at være en del af dette fantastiske arbejde. Vi får hjulpet utroligt mange og kan glæde os over, at midlerne, der bliver brugt til at få hjælpen frem, er minimale.

Må Herren rigt velsigne vort arbejde, og alle der er med.

Hans-Henrik Johansen