Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Tag med på opmuntringstur til Sri Lanka i sommerferien!

De forfulgte kristne har brug for hjælp og vished om, at de ikke er alene!

Er du mellem 18 og 30 år, og har du lyst til at rejse ud og gøre en forskel for forfulgte og fattige kristne, så har du nu muligheden for konkret at hjælpe vore brødre og søstre på opmuntringsturen til Sri Lanka med et team af andre unge fra 29. juli til 7. august 2016.

Tag med på opmuntringstur til Sri Lanka i sommerferien!

Formålet med turen er at give unge i Danmark mulighed for at møde kristne brødre og søstre i et land, hvor de lever under forfølgelse, og være med til at opmuntre dem i troen og selv blive opmuntret. På turen vil du være en del af et team, der konkret vil dele bibler ud og give hjælp til selvhjælp, som du kan se videoer om herunder. Derudover vil du besøge kirker og komme helt tæt på livet som kristen i Sri Lanka. Målet er, at flere unge får nød for de forfulgte kristne og ønsker at tage del i missionen om at hjælpe og styrke forfulgte kristne, så evangeliet kan nå ud til alle.

Projektkoordinator Monroe Jayasuriya:

”Det er en stor opmuntring for de srilankanske kristne når kristne fra Danmark besøger og hjælper kirken”

Bibelmodtager Samanthi:

“Man kan ikke sætte en pris på Bibelen. Nu kan jeg lære Jesus bedre at kende, og jeg kan læse i Bibelen sammen med min søn.”

Deltager Dibisa Singam:

“Ofte kan jeg i min dagligdag i Danmark tage Bibelen for givet, fordi de fleste af os har Bibelen i én eller endda flere udgaver. Man tager dette privilegium for givet og glemmer at være taknemmelig. De mennesker, jeg mødte, gjorde det modsatte og det gjorde et stærkt indtryk på mig.”

Hvad kræver det af dig?

At du har et ønske om at hjælpe og opmuntre forfulgte kristne og vil deltage i det arbejde teamet skal udføre på turen.

Læs mere om turen her

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker at tilmelde dig, så skriv til elisabeth@daneu.dk eller ring 44 44 13 13.