Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Opmuntr Vladimir og Miriam med et brev

Da Vladimir* og Miriam* blev gift, var hun muslim, og han var kulturkristen. En dag bankede en kristen kvinde på døren og faldt i snak med Miriam. De talte længe sammen, og en lille gnist blev tændt i Miriam. Hun så en prædiken i TV og ville gerne opleve en rigtig gudstjeneste. Den kristne kvinde tog hende med, og den dag faldt det i hak for Miriam og hun blev en kristen. Derhjemme vågnede Vladimir op og begyndte at tage sin tro mere seriøst.

Vladimir og Miriams liv blev forandret i alle aspekter. De begyndte at evangelisere blandt deres venner, kolleger, naboer og familie. I deres omgangskreds opstod der en husmenighed på mere end 20 mennesker, der blev døbt, og det hele virkede til at gå strygende.
Men så ramte forfølgelsen. Kollegerne truede med at politianmelde parret, hvis de ikke sagde op, og flere fra familien vendte sig mod dem. Én anmeldte dem og en aften ransagede politiet deres hus og konfiskerede alt kristent materiale. Husmenighedens nye kristne mødte også hårdt pres fra deres venner og familie, og de fleste har ulykkeligvis forladt kristentroen.

Nu er Vladimir og Miram uden fast job, afvist af nogle af deres familiemedlemmer og presset i hverdagen. Men de siger, at det har været det hele værd at kende Jesus og bruger størstedelen af deres tid på at bede for deres centralasiatiske land og evangelisere i det.

Send en mail til info@forfulgtekristne.dk eller et brev til Dansk Europamission, Drejervej 15, 2400 København NV, så sørger Dansk Europamission for, at brevene bliver distribueret videre via sikre kommunikationskanaler.

*Navne er ændret og billedet er et modelfoto af sikkerhedsårsager


Der er ikke flere indlæg.