Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Opmuntr Jeewani med et brev

I en storby på Sri Lanka bor Jeewani*. Hun arbejder i en kirke. I kirken kommer der 70 mennesker. I øjeblikket har de problemer med at holde gudstjenester. I mange år har kirken fungeret fint, men for nyligt har en utilfreds nabo taget drastiske metoder i brug mod den. Naboen har af og til tidligere klaget over lydniveauet, og nu har han pludselig indberettet menigheden til politiet. Heldigvis slap kirken med en advarsel.

Udover stridigheden med kirkens nabo sker det, at buddhistiske religiøse ledere i området kommer forbi og forstyrrer og stopper gudstjenesterne. Menigheden har altså sit at slås med. Dog er der et lyspunkt. I nabolaget er der også en del, der har sagt, at det er en velsignelse at lytte til kirkens lovsang.

Jeewani oplever ikke forfølgelse af sin familie og venner, men hun oplever forfølgelse fra lokalbefolkningen. Når det sker, mærker hun, at kirkefællesskabet har givet hende styrke i tilværelsen.

Hun er overbevist om, at Gud vil gå med hende og lede hende. Jeewani tror, at der er en velsignelse i forfølgelse. Dertil siger hun: ”Tag imod den med glæde.”

Det seneste vi har hørt fra Jeewani er, at hun lige har mistet sin mand af naturlige årsager. Et brev til Jeewani vil være til stor opmuntring for hende.
__________________________________________________________________________________

Sådan gør du:

- Skriv gerne brevet på engelsk, men hvis dansk er lettere, kan vi oversætte det til engelsk.

- Brevet må ikke omhandle politik eller udtrykke sig negativt om Sri Lanka eller den religion, flertallet følger.

- Send brevet på mail til benjamin@daneu.dk eller med post til: Dansk Europamission, Drejervej 15, 2400 København NV. Vi sørger for, at opmuntringen bliver videresendt.

* Af sikkerhedsårsager benyttes dæknavn og modelbillede.


Der er ikke flere indlæg.