Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Opmuntr Belek med et brev

Beleks* forældre blev skilt, da han var lille, og han blev efterladt hos sin bedstemor, der opdragede ham. Han voksede op og blev en vred, ung mand, der mistrivedes i skolen og endte i kriminalitet. Han havde hørt om Jesus, men kunne ikke tage imod ham og fortsatte sin destruktive livsstil.

Da han en dag var på vej til et møde med mafiaen, mødte han nogle barndomskammerater. De inviterede ham med til ungdomsmøde i en kirke, men Belek var ligeglad og fik målrettet videre. Han skulle være en del af mafiaen. Fremme ved mødestedet var Belek alene. Mafialederen kom aldrig og Belek gik slukøret væk.
Han gik tilbage til kirken og kiggede ind. Dér hørte han evangeliet og mødte Jesu kærlighed. De næste fire dag kom han tilbage til kirken og hørte mere. Til konferencen var der ingen kamp om overlevelse eller om at vise sit værd. Her fik Belek gratis mad og blev mødt med venlighed, omsorg, tilgivelse og kærlighed. Gud forandrede Belek, der droppede sin kriminelle levestil og begyndte at tjene Gud.

I Beleks hjemland er kristne under pres og mistænkeliggøres af staten og det muslimske majoritetssamfund som farlige, fremmede og landsforrædere. Det får mange kristne til at flygte for at kunne udleve deres tro uden forfølgelse. Belek er blevet og driver nu et ungdomshjem for teenagere, der er blevet for gamle til at være på børnehjem, og som er i fare for at ende på gaden og i prostitution. Her får de tag over hovedet, mad og tryghed, mens de tager en uddannelse. Der er også bibelstudier i huset, og Belek og de andre ansatte er tydelige kristne. Ud fra ungdomshjemmet er der flere evangelisationsinitiativer i landet, hvor der kun er få tusinde konvertitkristne.

Send en mail til info@forfulgtekristne.dk eller et brev til Dansk Europamission, Drejervej 15, 2400 København NV, så sørger Dansk Europamission for, at brevene bliver distribueret videre via sikre kommunikationskanaler.

*Navnet er ændret og billedet er et modelfoto af sikkerhedsårsager


Der er ikke flere indlæg.