Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Appellér for pastor Andrew Brunson

NB! Brevkampagnen er afsluttet, da Andrew Brunson den 12. oktober 2018 blev løsladt.

*_*_*

Amerikanske pastor Andrew Brunson sidder i fængsel og har været ulovligt tilbageholdt af det tyrkiske politi siden den 7. oktober 2016.

Myndighederne påstår, at han udgør en trussel mod statens sikkerhed. Han er uretfærdigt anklaget for at have forbindelse til terrororganisationen Fethullah Gülen, som myndighederne mistænker for at have stået bag kupforsøget i Tyrkiet i juli 2016.

Andrew Brunson har, sammen med sin kone Norine, været missionær i Tyrkiet i 23 år, hvor de har ledet en lille kirke, i Izmir, kaldet Dirilis (Opstandelse). Dansk Europamissions kontaktperson, der har været tæt på Andrew, understreger at Andrew altid har arbejdet for Tyrkiets bedste og har holdt fast i at velsigne og bede for regeringen. Han har altid prædiket Kristi kærlighed og forsoning og har holdt sig fra politiske emner.

Andrew er under et intenst åndeligt pres, og det usikre fremtidsperspektiv er drænende for ham. Hvis Andrew bliver dømt, kan han stå til mange års fængsel, baseret på de meget alvorlige og falske anklager.

Du kan hjælpe pastor Andrew på forskellige måder.

1.Bed for Andrew og hans familie.

2. Skriv til Norine på Facebook og fortæl, at du beder for dem. Klik her.

3. Skriv til de tyrkiske myndigheder og bed dem løslade Andrew.

Klik her for at downloade appelbrevet.

Underskriv og datér appelbrevet og send det indscannet til Dansk Europamission på: info@forfulgtekristne.dk eller med post til Dansk Europamission, Drejervej 15, 2400 København NV. Dansk Europamission videresender herefter appellen til det tyrkiske indenrigsministerium.

Klik her for at se appelbrevet på dansk.