Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Se video af bibeluddeling på Sri Lanka

Dansk Europamission gennemfører et bibeldistributionsprojekt, hvor der uddeles flere tusind bibler til kristne, der er så fattige, at de ikke har midler til at købe en bibel.

 

Denne og andre videoer blev optaget under en rejse til Sri Lanka af Christoffer Thinggaard fra King Productions. Han fortæller her om videoerne og hans møde med de kristne på Sri Lanka.

10

Hvorfor vil du gerne lave videoer for Dansk Europamission?

Jeg synes det er mere interessant at lave videoer for sådan nogen som Jer end andre, da mit firma er grundlagt med den vision at hjælpe kirken visuelt. Jeg føler at det Gud har lagt mig på hjertet, harmonerer meget godt med Dansk Europamissions vision og mission.

Dansk Europamissions arbejde er meget vigtigt og meget spændende, og jeg synes faktisk det er noget af et privilegium at lave sådanne videoer, selvom det er hårdt arbejde.

Du har produceret videoerne med rabat – hvorfor?

Som jeg sagde, vil jeg gerne støtte kirken i sin mission og det er også vigtigt for mig at jeg bidrager med noget og ikke kun gør det for pengenes skyld. Det er altid en udfordring at finde den rigtige rabat, men det er vigtigt for mig at jeg også økonomisk bidrager til en organisation som Jeres.

Hvad synes du om Dansk Europamissions projekter i Sri Lanka?

Det var en stor oplevelse for mig at være i Sri Lanka og møde brødre og søstre som på en og samme gang har større nød end jeg har, men samtidig har et helt unikt forhold til Jesus.

Jeg synes det arbejde som Dansk Europamission laver, er på min personlige top tre over de vigtigste ting der skal laves i denne verden. Det er helt ufatteligt så meget der er på spil for nogle mennesker i forhold til at følge Jesus, og det har været en stor oplevelse at komme tæt på nogle af dem.

Hvad har du lært af rejsen og besøget hos de srilankanske kristne?

Jeg har lært noget professionelt, da det er hårdt at være en uge på optagelse, men at møde medarbejderne i Dansk Europamissions partnerorganisation, se deres arbejdsmoral, deres fællesskab og den passion for det de laver, der kom til udtryk på en konkret måde, var meget inspirerende.

Eksempelvis var der en medarbejder der boede 200 meter fra stranden og ikke kunne svømme. Jeg kom til at skamme mig over mit ”hvorfor” spørgsmål, da han havde en helt anden prioritering af fritid og arbejde end jeg. Jeg tror han nyder livet på en helt anden måde, måske gennem sin tjeneste, frem for at ligge på stranden med en is.

Jeg tror også det var en stor personlig oplevelse at vores chauffør havde en lille pige på samme alder som min nyfødte søn. Det påvirkede mig at deres forhold ift. barsel var væsentligt ringere end vores. Det var en øjenåbner.

Giv bibler til fattige kristne på Sri Lanka nu. Du kan opfylde deres store drøm: 

Støt Sri Lanka: Bibler til fattige kristne nu