Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Efterårsrejse til Usbekistan

Efterårsrejse til Usbekistan

 

OBS! På grund af COVID-19 er denne tur desværre aflyst!

Hvis verdenssituationen med COVID-19 tillader det, kan du komme på en rejse til Usbekistan d. 9/10-18/10 (uge 42) i 2020. På de 10 dage følger vi en del af Silkevejen, ser dens monumenter, nyder landets flotte natur og anderledes kultur. Vi møder også den lokale kirke og de lokale kristne. Størstedelen af landets indbyggere er muslimer, og de kristne har trange kår, men kirken er levende og folk kommer til tro. Vi skal høre deres historie, bede sammen med dem og se, hvordan troen ser ud i det centralasiatiske land.

Turen koster 8500,- (se vilkår længere nede)
Du kan læse et mere udførligt program her.

Der er plads til 20 på turen, som har dansk rejseleder. Vi vil elske at have dig med! Skriv til info@forfulgtekristne.dk eller ring på 4444 1313 for mere information. Turen kræver god fysik. Hvis du er i tvivl om noget, så kontakt os endelig!

Seneste tilmelding: 1. august 2020.


Om rejselederen

Manfred skal være vores rejseleder i Usbekistan. Han er i midten af 20’erne og arbejder hos Dansk Europamission. Manfred har været i landet før og kender de folk, vi skal besøge.

Manfred fortæller: Jeg glæder mig helt vildt til at vise jer Usbekistan. Jeg har rejst en del i Afrika og Mellemøsten, men den tid jeg har brugt med de centralasiatiske kristne står som noget helt særligt. Landet er specielt med sin arv fra den kommunistiske tid, den islamiske kultur, de ekstraordinære gamle bygninger og den specielle mad – men det som virkelig gør det specielt, er de kristnes historier. Gud gør ting og sager i Usbekistan, og jeg glæder mig til at præsentere jer for landet, dets kultur, dets indbyggere og deres tro.


Vilkår

  • Du skal være i stand til at være med på en grupperejse, hvor der dagligt skal vandres mange kilometer rundt i byerne.
  • Du skal være i stand til at rejse på skæve tidspunkter og ikke være helt ødelagt dagen efter.
  • Turen indeholder en vandretur ud i bjergene omkring Tasjkent, hvor vi overnatter i telte. Det er ikke decideret bjergbestigning, men en vandretur, der kræver god fysik.
  • Vi vil gerne opleve så meget af Usbekistan som muligt på de få dage, vi er i landet, så mange af dagene vil opleves som lange med en del aktiviteter.
  • Spiritus og rygning er ikke tilladt på turen af hensyn til de lokale kristnes kultur.
  • Prisen inkluderer fly, dansk rejseleder, mad, én sodavand/vand til måltiderne, logi, entré og transport. Souvenirs, snacks og lignende betales af egen lomme.
  • Du dækker selv transport til og fra Kastrup lufthavn og skal selv sørge for gyldig rejseforsikring. Vi rådgiver gerne.
  • Felix Rejser er teknisk arrangør på rejsen, der arrangeres efter den gældende lovgivning for pakkerejser.