Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Fortalervirksomhed

Fortalervirksomhed

På billedet taget den 19. februar 2014 ses advokaten Nurlan Bejsekejev (tv) sammen med en glad og netop løsladt pastor Kasjkumbajev (th) fra Kasakhstan.

1. Opmuntrende breve lægger et stille pres på myndighederne

Du har mulighed for at sende opmuntrende breve direkte til fængslerne hvor de kristne sidder. Breve du kan underskrive vedlægges vort blad og kan modtages med e-nyheder om de forfulgte kristne. Dels bliver den fængslede opmuntret og trøstet gennem brevene, og dels bliver det synligt for myndighederne at rigtig mange kristne står sammen med dem og beder for dem. Det kan medvirke til at uretfærdigt fængslede bliver løsladt før tid.

2. Advokathjælp

En dygtig advokat kan være med til at sikre at kristne bliver frikendt for uretfærdige anklager – eller at straffen reduceres. Hvis du giver økonomisk støtte til advokathjælp, er det en meget konkret og praktisk måde at hjælpe vore kristne brødre og søstre på, der måske er oppe imod en statsanklager der med efterretningstjenesternes hjælp har fabrikeret falske anklager.

3. Appelbreve

Ved at appellere for uretfærdigt fængslede kristne, bliver du talerør for dem – og der er behov for kristne som vil stå sammen med deres forfulgte kristne broder eller søster når de uretmæssigt anklages ved domstolene eller idømmes fængselsstraffe.

Gennem appeltjenesten bliver der sat fokus på en bestemt person. Appelbreve sendes normalt til præsidenter, ambassadører og regeringsledere. Historien har vist at appelbreve gør en forskel fordi de ansvarlige bliver opmærksomme på at der er kristne ud over jorden der støtter den uretfærdigt anklagede eller dømte.