Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Præsten Sanhitha bad Gud om et levebrød, da covid-19 satte kirken i store økonomiske vanskeligheder

Sanhitha kan nu selv skabe indkomst med kyllinger

Sanhitha fortæller: I de sidste 15 år har jeg tjent Gud. Min hustru har studeret på bibelskole og står sammen med mig i tjenesten. Jeg har to sønner på 9 og 7 år. Vores hjem og kirken ligger på samme grund. Vi står over for mange udfordringer i tjenesten, og vi har også været vidne til forfølgelse.

I vores forsamling er der 60 medlemmer. På grund af covid-19 pandemien står vi over for enorme økonomiske vanskeligheder. Faktisk modtager vi mindre end 15.000 SR om måneden (mindre end 500 kr. om måneden fra kirken, red.). Med dette beløb skal vi betale forbrugs-, transport og familieudgifter. Vi kan derfor ikke lægge penge til side, så vores børn engang kan læse videre.  

På trods af dette klager vi ikke til Gud. Vi ved, at vi vil blive belønnet for at gå igennem svære tider for hans skyld.  

Vi havde et alvorligt økonomisk problem under nedlukningen. Vi begyndte derfor at bede om, at vi kunne starte selvstændig virksomhed og tænkte på at opdrætte geder. Dette bad vi for 

Evangelisk Alliance i Sri Lanka (Dansk Europamissions samarbejdspartner i Sri Lanka, red.) kom på dette tidspunkt og gav os hjælp til selvhjælp. Det er nu tre måneder siden, at vi begyndte på dette initiativ, og vi har en rimelig fortjeneste på det. Vi er i sandhed taknemmelige for denne hjælp, slutter Sanhjtha.

Hjertelig tak til alle, der står sammen med fattige menighedsplantere i Sri Lanka i en tid som denne og sikrer, at de kan blive selvforsørgende. 

Fakta: Hjælp til selvhjælp til forfulgte kristne i Sri Lanka  

  • Dansk Europamissions givere har siden 2012 givet hjælp-til-selvhjælp til fattige kristne i Sri Lanka. Hjælpen kan eksempelvis bestå af en ko, hvis mælk de kan sælge, høns, hvis æg kan sælges, geder, som kan avles og hvis mælk kan sælges, høns, hvis æg kan sælges eller hjælp til at åbne en lille butik.  
  • Mange fattige kristne familier i Sri Lanka har brug for hjælp til selvhjælp, særligt præstefamilier, som har plantet menigheder i landsbyer, hvor der ingen kristne er. Deres passion for at dele evangeliet i landsbyerne i Sri Lanka, trods forfølgelse, er forbilledlig. 

Støt Sri Lanka: Selvhjælp til fattige præstefamilier nu