Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Pakistan er ramt af kraftige oversvømmelser

Situationen er katastrofal for en million mennesker i Pakistan. Dele af Pakistan er alvorligt ramt af kraftige oversvømmelser. I hundredtusindvis af fattige kristne er i en ulykkelig situation. De står nu uden tag over hovedet.

Pakistan er ramt af kraftige oversvømmelser

Der er brug for støtte hurtigst muligt, så ofrene for oversvømmelserne i Pakistan kan få mad, medicin og anden nødvendig nødhjælp.

Et team af medarbejdere står klar til at hjælpe de nødstedte og give dem den mest akutte nødhjælp såsom mad, medicin, og tøj, så de kan overleve den enorme katastrofe.

Tahir Saleem, der er leder af vor partner RCCM, oplyser at de kristne lider voldsomt.  Hvis vi ikke hjælper dem, er børnene og svage familiemedlemmer i fare for at dø, da de mangler mad og medicin.  Over en million dyr er døde på grund af vandmasserne og titusinder af mennesker er truet af sygdomme fra det forurenede vand.

Riaz, hans kone og børn arbejder normalt på en murstensfabrik, men for nylig blev de ramt af det voldsomme regnvejr.  Deres få ejendele blev skyllet væk og ødelagt.  Tre af Riaz’s børn ses på billedet. Børnene hedder Amjad, Najma og Nadeem.

Dansk Europamissions partner i landet har med støtte fra Danmark hjulpet ca. 1.000 mennesker som Riaz og hans familie i august måned, da vi fik de første nødråb om oversvømmelser.

Men nu er nøden så stor og omfattende, at teamet af hjælpere hurtigst muligt må af sted igen med medicin og mad og anden nødhjælp.