Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Nyt projekt i Sri Lanka: Holistisk menighedsplantning og landsbyudvikling

Nyt projekt i Sri Lanka: Holistisk menighedsplantning og landsbyudvikling

Evangeliet er endnu ikke særlig udbredt i Sri Lanka, og omkring 30.000 byer i Sri Lanka har ingen kirker. Kristne og andre minoriteter oplever jævnligt diskrimination og endda fysiske angreb, særligt fra nationalistiske buddhistmunke. Derfor har Evangelisk Alliance i Sri Lanka, med støtte fra Dansk Europamissions givere, iværksat et revolutionerende menighedsplantningsprojekt.

Målsætningen er at undervise 75 kirker og 225 kirkeledere inden for det næste år i emnet ”holistisk dicipelskab”. Derigennem udrustes ledere, og dermed også deres menigheder, til at demonstrere evangeliet gennem handling i deres lokalsamfund på innovative og kreative måder. Projektet har desuden som målsætning at plante 10 kirker i landdistrikter, hvor der endnu ikke er nogen kirker.

Ved at imødekomme kritiske behov såsom fattigdom i landdistrikterne, sikre vand, sanitet og sundhed og implementere fredsskabende initiativer, søger kirker at demonstrere evangeliet og skabe forvandling i Sri Lanka.

Støt nu