Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ni nye syskoler oprettet i Pakistan

Ni nye syskoler oprettet i Pakistan
11bccc

Vi spurgte om hjælp til syv syskoler i september måned. Men nu er det lykkedes at oprette ni syskoler alene i oktober 2011.

Dansk Europamission har i 2011 i alt været i stand til at sikre 1298 piger adgang til en syuddannelse. Der er i år 2011 indtil videre blevet oprettet 32 syskoler. To af disse var sponsoreret af fonde, medens de øvrige 30 blev til med støtte fra Dansk Europamissions givere.

Siden år 2005 har Dansk Europamission i alt givet 6.173 piger en syuddannelse

Samtidig er evangeliet blevet formidlet af de kristne sylærere, og mange piger er kommet til personlig tro på Jesus Kristus. De piger, der er på syskolerne, befinder sig i et miljø, hvor de kan mærke den kristne næstekærlighed. Deres liv er med andre ord blevet radikalt forandret, så de frimodigt kan gå ind i fremtiden.

Desuden har mange af pigerne lært at læse på syskolen. Det betyder, at de blandt andet kan læse i Bibelen og klare sig i hverdagen.    

Tak til alle, som er med til at gøre det muligt for de fattige piger i Pakistan at få en syuddannelse. Disse piger er langt bedre stillet i livet efter et år på en syskole. Så lad os fortsætte med at gøre godt.