Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Muslimer får øjnene op for Guds kærlighed

Ikke kun kristne, der er ramt af hungersnød i Yemen, får mad, men også muslimer

Muslimer får øjnene op for Guds kærlighed

Millioner af mennesker i Yemen sulter under krigen i landet. Mange er på flugt fra bombardementerne og mangler adgang til drikkevand og basale fornødenheder. Midt i alt dette spreder kirkerne i det overvejende muslimske land håb og fred, og muslimer får øjnene op for Guds kærlighed gennem de maduddelingersom de kristne er involveret i. 

Vi taler ondt om kristne – selvom vi ikke kender dem 

En modtager af hjælpen fortæller: ”Som muslimer i dette samfund forbander vi ofte de kristne og taler ondt om dem, selvom vi ikke kender dem. I de sidste tre måneder har jeg udelukkende mødt Guds hjælp gennem dem – mad til min familie med fem børn. Jeg takker Gud for dem og er taknemmelig for, at Gud elsker os. Gennem denne kærlighed føler jeg, at de er vores sande brødre. Jeg takker for dem, der leder dette projekt. Må Gud velsigne dem med sin kærlighed og bruge dem endnu mere”. 

Det er fantastisk, hvordan muslimer bliver berørt af de kristnes handlinger og får ændret deres syn på de kristne. En anden modtager af en kurv med mad fortæller: 

”Jeg modtog en kurv med mad, og jeg takker Gud for, at Han altid er med os. Gaverne fra de kristne er gaver fra Gud. De elsker os med Guds kærlighed. Mit syn på de kristne er bedre end mit syn på muslimerne med hensyn til, hvordan de opfører sig og deres humanitære arbejde. De viser Guds kærlighed på en måde, der rører vores liv på en håndgribelig måde, og jeg bliver berørt af det. Midt i krigen er det dem, der har stået sammen med os og har støttet os. Må Gud være med dem og velsigne dem. Jeg takker Gud for det, de har gjort for os”.

Indfødte kristne får mulighed for at bringe håb 

Dansk Europamissions givere kan sikre, at de kristne kan dele mad ud til dem, der har allermest brug for det i Yemen. De kristne i landet brænder for at være en velsignelse for deres medborgere. En af de lokale medhjælpere i projektet fortæller: 

”Midt i krigen og de svære tider, vi lever i, har jeg nu – som lokal maduddeler i dette nødhjælpsprogram – en fantastisk mulighed for at hjælpe mit folk med at overleve og forbedre deres liv. Ved at jeg er en lokal kristen fra en truet minoritet, har jeg også muligheden for at være en velsignelse for dem, bringe dem håb og vise Guds kærlighed til dem og til vores folk, som lider utroligt meget”. 

Tak om du vil stå sammen med de modige lokale kristne, som frimodigt giver mad med hvedemel, sukker, madolie, bønner og salt til nødstedte. Det koster 101 kroner at sikre, at en person får mad i en måned.

Det koster 3578 kroner at sikre, at en familie får installeret regnvandsanlæg, så regnvand kan opsamles på taget, samt filtre, så vandet renses og kan drikkes samt bruges til madlavning og vask, så hygiejnen forbedres.

Mest af alt tak om du vil bede for kirken i Yemen, at den må holde ud og de kristne må få nyt mod, ny glæde og styrke i arbejdet.

Støt Yemen: Nødhjælp til kristne og andre minoriteter nu