Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Lurth havde ikke råd til at få sin kvæstede søn behandlet

Men på grund af støtte fra Dansk Europamissions givere blev det muligt

Lurth havde ikke råd til at få sin kvæstede søn behandlet

Lurth arbejder som murer i Batticaloa i det østlige Sri Lanka. Han tjener omkring 80-90 danske kroner om dagen. Han må leje det murerudstyr, han skal bruge i sit arbejde, og det meste af indtægten går til at dække disse udgifter. De resterende penge bruger han på at forsørge sin familie. De har i fire år været en del af menigheden i Zionkirken, som i påsken 2019 blev ramt af et terrorangreb. 

Da eksplosionen fandt sted – omkring kl. 7.30 om morgenen – befandt Lurth sig i kirkens foyer, fordi søndagsskolen lige var afsluttet. Hans søn blev hårdt kvæstet af eksplosionen. Heldigvis undgik hans kone Malini og de andre børn at blive ramt, da de befandt sig længere inde i bygningen. Eksplosionens kraft var så stor, at sønnen blev kastet gennem lokalet og fik granatsplinter i både benet og hånden. 

Lurth er nu nødt til at finde en måde, hvorpå han kan betale for sin søns behandling. Da de i forvejen ikke tjente meget, satte den ekstra udgift familien i en meget hård situation. Dansk Europamissions givere har støttet familien økonomisk, så Lurth nu kan købe sit eget murerudstyr og dermed slippe for at skulle leje det. Det vil spare ham en betydelig sum penge, som i stedet kan gå til sønnens behandling og forsørgelse af familien. Malini og Lurth er meget taknemmelige for støtten fra Dansk Europamissions givere. 

Støt nu