Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Kirker angrebet på Sri Lanka påskemorgen

Påskemorgen ramte seks bombeangreb tre kirker under påskegudstjenesten ligesom tre hoteller blev angrebet.

Kirker angrebet på Sri Lanka påskemorgen

Dansk Europamissions samarbejdspartner er dybt foruroliget og sørger over påskesøndagens eksplosioner rettet mod St. Anthony Kirke i Kochchikade, St. Sebastians Kirke i Katana, Zion Kirke i Batticaloa og tre førende hoteller i Colombo.

De lokale srilankanske kristne Dansk Europamission samarbejder med, beder for situationen og opfordrer samtidig den globale kirke til at bede for dem, der sørger over tabet af kære og de sårede.

De lokale kristne henviser til ordet i Romerbrevet kapitel 12 vers 12: …vær udholdende i trængslen, vedholdende i bønnen.

Bibler og hjælp til selvhjælp 

Siden 2010 har Dansk Europamissions givere sikret, at kristne i Sri Lanka, der er så fattige, at de ikke har råd til en bibel, har kunnet få en.

Desuden har Dansk Europamissions givere siden 2012 hjulpet fattige præstefamilier på Sri Lanka til at blive selvforsørgende. Hjælpen kan eksempelvis bestå af en ko, hvis mælk de kan sælge, høns, hvis æg kan sælges, geder, som kan avles og hvis mælk kan sælges, høns, hvis æg kan sælges eller hjælp til at åbne en lille butik.

Hjertelig tak til alle, der vil støtte dette projekt, som er afgørende for, at fattige præstefamilier kan få hjælp til at blive i tjenesten, til trods for forfølgelse og fattigdom.

Støt nu

Billedet viser en kirke på Sri Lanka som tidligere er blevet ødelagt.