Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

“Julen har bragt velsignet bud, nu glædes…..de forfulgte”

I mange iranske huskirker er kristne i færd med at forberede julen. Det sker med en blanding af spænding og nervøsitet. Mange tænker over om de vil kunne fejre Herrens fødsel sammen i fred, eller om de kommer til at tilbringe julen bag tremmer – eller i et forhørslokale.

“Julen har bragt velsignet bud, nu glædes…..de forfulgte”

Hvert år vælger de iranske myndigheder særligt julen til deres razziaer mod huskirker. Hvert år hører vi nyheder om at julegudstjenester udsættes for sådanne razziaer af efterretningstjenesten. Det burde være en glædens tid, hvor Emmanuel, Gud med os, bliver fejret, men alt for ofte bliver højtiden afbrudt af arrestationer af kristne.

Så hvordan kan man tale om ”velsignet bud” for vore iranske brødre og søstre?

Det er fordi det handler om Jesus, for dem såvel som for resten af kirken.

De som har udholdt fængsel, fortæller at der trods lidelsen som de gennemgår, er velsignet bud i at Jesus først led for dem. Jesus, som villigt forlod den himmelske herlighed for at opsøge denne brudte, mørke verden, Han er ikke fjern og uvidende om de prøvelser og trængsler som de troende gennemlever. Han kom selv til jorden for at lide, blive slået, hånet, forhørt, ydmyget og til sidst slået ihjel for vor skyld. Og de kan glædes fordi de ved at Han aldrig hverken har svigtet dem eller nogensinde vil gøre det. Han er med dem i fængselscellerne og forhørsrummene med sin trøst, styrke og vejledning.

Så hvad enten vi er i Vesten eller i Iran, så er Han Emmanuel, Gud med os.

Bed for:

  • Troende som frygter for hvad der kan ske i julen
  • At de forfulgte må glædes ved Emmanuel, som betyder Gud med os.
  • At mange myndighedspersoner må overgive sig til Jesus i denne jul

Ønsker du at sikre at der smugles bibler ind i Iran kan du støtte her:

Støt nu