Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Rahmat Rostamipour er blevet arresteret for sin tro

Rahmat Rostamipour er blevet arresteret og tilbageholdt siden d. 18. april. Han er anklaget for at udøve propaganda, men han har endnu ikke modtaget en dom. I Iran kan kristne risikere at komme i fængsel for at praktisere sin tro.

Rahmat Rostamipour er blevet arresteret for sin tro

Bøn for Rahmat Rostamipour

Iranske kristne spørger, om vi vil bede for Rahmat Rostamipour (49), som fortsat er tilbageholdt efter at være blevet arresteret i sit hjem i Anzali den 18. april.

Et dusin civilklædte iranske efterretningsagenter plyndrede tidligt om morgenen huset til den kristne konvertit Rahmat og konfiskerede bibler, id’er, mobiltelefoner og tablets tilhørende hans børn.

Agenterne havde til hensigt at arrestere Rahmats kone, Azar, men under razziaen fik deres teenagedatter et panikanfald og blev traumatiseret. Azar blev i stedet indkaldt den følgende dag til afhøring på et sikkerhedskontor.

Azar blev afhørt den 19. april i flere timer og verbalt anklaget for propaganda mod regimet gennem involvering i hus-kirkens aktiviteter. Hverken Azar eller Rahmat er blevet formelt sigtet.

Der anmodes om forbøn for følgende:

  • Rahmat snart vil blive frigivet
  • Parret ikke vil blive anklaget for kriminel aktivitet på grund af deres tro eller kristne aktiviteter
  • Herren vil trøste familien og give sin fred, og at børnene ikke vil lide af angst eller følelsesmæssige traumer
  • De iranske myndigheder vil stoppe forfølgelsen af ​​mennesker for deres tro

Støt nu