Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Husk at sige tak

I 1. Thessalonikerbrev kapitel 5,16-18 læser vi: Vær altid glade, bed uophørligt, sig tak under alle forhold, for det er Guds vilje med jer i Kristus Jesus.

Husk at sige tak

Vi bliver her opfordret til at sige tak under alle forhold. Det er noget af en opfordring! Uanset hvordan vi har det, hvad vi føler og tænker, bliver vi opfordret til at sige Gud tak. 

Hvad er det, der sker, når vi siger tak til en anden? Jo, vi får opmærksomheden bort fra os selv og over på den, som vi retter takken imod. Vi kommer til at se os selv som den, der modtager – vi får det rette perspektiv ind over vores liv. For mig er det lille ord tak det vigtigste ord i mit bønsliv. Vi får dermed fokus rettet hen på ham, som gennem sin død og opstandelse for os, har sat os fri. 

Vore kristne brødre og søstre er her et godt vidnesbyrd for os. Trods forfølgelse og megen modgang er de udholdende i bønnen og takken til vor Herre Jesus. Og de beder for dem, som forfølger dem, at de også må lære Frelseren at kende. Ja, de opfordrer os til at gøre det samme. Dem kan vi lære meget af. 

I dagens Danmark har vi haft meget medgang, og materialismen fylder så meget. Det kan let få vores fokus. Her er det ekstremt vigtig, at vi husker det lille, men vigtige ord: Tak. 

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige vore mange givere en stor tak for jeres støtte til Dansk Europamission – det fylder os med stor ydmyghed i bestyrelsen. 

Henry Kristensen bor i Gludsted, er landmand samt medlem af Dansk Europamissions bestyrelse.