Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Indbyggerne i Aleppo har desperat brug for nødhjælp nu

De lokale nødhjælpshold vi støtter, giver netop nu nødhjælp til 2000 familier i Aleppo, svarende til omkring 9000 mennesker.

Indbyggerne i Aleppo har desperat brug for nødhjælp nu

Indbyggerne i Aleppo har desperat brug for nødhjælp. Nogle steder er der hungersnød, og der er tegn på fejl- og undernæring hos nogle børn.

4a Krigsskadet AleppoMidt i den sønderbombe by står civilbefolkningen – mange er fattige mennesker, som ikke har haft penge til at flygte til fredeligere dele af Syrien eller udlandet.

Glædeligvis er der samtidig nødhjælpshold i byen, bestående af kristne, som føler et kald til at blive og hjælpe lokalbefolkningen i en tid som denne. Kristne, som gennem deres praktiske hjælp og omsorg giver nødlidende håb og opmuntring midt i krigens brutalitet, mørke og kaos.

Lad mig fortælle dig om kvinden Fatima. Sammen med sin familie flygtede hun fra Dera i det sydlige Syrien ved krigens begyndelse og kom til Aleppo.

Billede: Byen Aleppo er mange steder ødelagt.

Hendes mand Ahmed fandt arbejde i Aleppo som smed, men blev dræbt af en bombe på vej hjem. Så kom hans kone Fatima til vores samarbejdspartner og bad om hjælp: ”Jeg har fire børn og ingen indtægt, nu hvor min mand er død”.

Kvinder som Fatima ville sandsynligvis ikke kunne overleve uden nødhjælp. Vores nødhjælpsteam giver mad til 2000 familier, svarende til omkring 9000 mennesker. Omkring 40% af modtagerne er kristne, mens 60% har en anden baggrund.

Mere end nogensinde før er de nødlidende i Syrien afhængige af vores hjælp. Vil du række en hjælpende hånd til nødstedte i Aleppo og det øvrige Syrien?

Du kan helt konkret give mennesker tøj på kroppen og sikre, at sultne maver mættes.
Det koster i gennemsnit ca. 150 kr. at sikre, at en flygtningefamilie har vand, mad, køkkenudstyr, hygiejneartikler, tøj og medicin i en uge.

Du kan stå sammen med de kristne nødhjælpshold og give dem mulighed for at hjælpe mennesker i rystende nød. Du kan hjælpe nødhjælpsarbejderne med at være et vidnesbyrd om Guds kærlighed og bringe håb til mennesker i desperat nød.

Støt nu