Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Muslimer konverterer og bliver døbt - netop nu i Irak og Syrien

Intuitivt kan det virke som et paradoks, men ikke desto mindre er antallet af muslimer der konverterer til den kristne tro netop nu stigende i Irak og Syrien.

Muslimer konverterer og bliver døbt - netop nu i Irak og Syrien

Islamisk Stat giver muslimer identitetskrise

Islamisk Stats brutalitet får nemlig mange muslimer til at reflektere over deres tro. Mange tænker: Hvis Islamisk Stats tolkning af islam er korrekt – hvad det er så vi tror på?

Desuden ser mange muslimer, hvordan kristne i Dansk Europamissions projekt ikke kun giver nødhjælp til kristne, men også deler nødhjælp ud til mennesker med ikke-kristen baggrund – og det får dem til at opsøge kristne kirker og spørge hvad den kristne tro går ud på.

Vi har i Danmark mulighed for at lytte til et af de mennesker i verden der ved mest om hvad der sker i Irak og Syrien netop nu. Han er netop hjemvendt fra Syrien og Irak og er international projektleder for Dansk Europamissions nødhjælpsprojekt. Desuden er han rådgiver for europæiske toppolitikere.

Hør ham den 24. april 2015 klokken 19.30 – 21.30 i Silkeborg Oasekirke, Frichsvej 2, 8600 Silkeborg. Der serveres kaffe og kage.

Desuden taler han den 25. april 2015 klokken 12.00 – 16.00 i Københavns Kulturcenter, Drejervej 15, 2400 København. Der serveres frokost, kaffe og kage.

Tilmelding nødvendig på info@forfulgtekristne.dk eller 4444 1313 – inden den 20. april 2015.