Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Glæden vendte tilbage i vores hjem, da vores datter blev rask

Fra klinikken i Kabul har vi modtaget dette vidnesbyrd fra en taknemmelig mor.

Hun hedder Gul og fortæller: Jeg er mor til 3 børn, og min mand er købmand. 

Min datter på 8 måneder havde ofte diarré og var meget svag. En dag i sommers blev hun meget syg, og vi tog til mange offentlige og private hospitaler og klinikker og købte en masse medicin. Min datter gik ned i vægt og dehydrerede.  

Jeg hørte fra nabokvinder, at der her i vores lokalsamfund var en god velfærdsklinik for fattige. Dette var god og relevant information, fordi vi var fattige og ikke havde råd til flere private behandlinger. Jeg så, at min datter var meget svag, og var dehydreret. Mens hun græd, var hendes øjne tørre, og huden rynket.  

Dagen efter gik jeg til klinikken og en læge undersøgte omhyggeligt min datter og sendte hende derefter i seng for at starte behandlingen. Om eftermiddagen samme dag kunne jeg se, at min datter ville blive rask, og hun blev allerede rask om aftenen.

Gul fortæller: Min mand var på arbejde, og da han vendte hjem og fandt sin datter sundere, blev han meget glad.

 Nu ved jeg, at helbredelse ikke kun er mulig gennem dyr, privat behandling, men det er muligt gennem lægehjælp fra denne klinik, hvor min datter blev behandlet. 

Min mand var på arbejde, og da han vendte hjem og fandt sin datter sundere, blev han meget glad. Vi bad begge for klinikpersonalet, og vi er taknemmelige for klinikken og dem, der støtter denne klinik økonomisk. 

På grund af helbredelsen af vores datter kom der smil og lykke tilbage i vores hjem efter lang tids sygdom. Nu kan du se at min datter smiler, og at hun er sund. 

Nu går vi ikke længere til privat behandling, og vi kommer altid til denne klinik. Må Gud velsigne lægerne på denne klinik og deres donorer. Det er en velsignelse og udtryk for Guds barmhjertighed i vores lokalområde. 

Med venlig hilsen 

Gul 


Fakta
 

  • I første halvår af 2021 fik flere end 25.000 personer behandling på denne klinik, eksempelvis for infektioner, øjensygdomme, malaria, forhøjet blodtryk og hudsygdomme. Nødlidende kan få tandbehandling, og gravide få ultralydsscanninger.  
  • Desuden har godt 38.000 patienter og pårørende i samme periode fået undervisning i, hvordan sygdomme forebygges, om hygiejne, vacciner og sund kost. 

Støt nu