Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Fra iranske kristne har vi modtaget disse bedeemner

Tak om du vil bede for de kristne i Iran i disse dage - for kristne der er løsladt, dem der stadig er i fængsel og for myndighederne i Iran.

Fra iranske kristne har vi modtaget disse bedeemner

Bed om:.

  • at Farhad og Naser, der er blevet løsladt fra fængslet, må opleve Jesu fred og nærvær mens de vender tilbage til en normal hverdag.
  • at Shahnaz og Davoud må opleve Jesu fred og nærvær, og at de snart vil blive løsladt.
  • at alle troende i Ahvaz må erfare Helligåndens visdom og vejledning, især når de mødes til gudstjeneste.
  • at konfiskerede ejendele, kautionspenge og adkomstdokumenter må blive givet tilbage.
  • at officielt godkendte kirker i hele Iran må få lov til at mødes til gudstjeneste, bøn, bibelstudier og fællesskab.
  • at alle de involverede embedsmænd må elske barmhjertighed, handle retfærdigt, lære Jesus at kende og vælge at følge Ham.

Giv de iranske kristne flere Ny Testamenter

De forfulgte kristne i Iran beder om flere Ny Testamenter.  De står midt i en stor vækkelse, og har brug for Ny Testamenter til de tusindvis af iranere der er åbne for Evangeliet.

Millioner af mennesker i det muslimske Iran der lever i et åndeligt mørke. De ved ikke at de kan kende Gud som deres kærlige far – blot ved at tro på Jesus Kristus.

Du kan være med til at møde deres dybe åndelige behov ved at give en gave således at Det Nye Testamente kan smugles ind til de forfulgte kristne i Iran. Det betyder at de kristne kan sprede Evangeliet og bringe håb og glæde til mennesker i nød.

For ca. 247 kr. kan du hjælpe syv mennesker. Din gave vil blive smuglet ind i Iran så mennesker kan modtage Det Nye Testamente på deres eget sprog. 70 dyrebare eksemplarer fra dig koster ca. 2.470 kr. Der er et desperat behov i Danmark vil være med til at give Evangeliet til mennesker i Iran.

Støt nu

Støt nu