Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Forfulgte nordkoreanske kristne vil bede for Danmark

Førstehåndsindtryk fra mødet med kontakter vedrørende Nordkorea

Forfulgte kristne i Nordkorea beder i skov

Dette er en viderebringelse af en sms fra Dansk Europamissions generalsekretær, Samuel, som netop nu sidder i flyet på vej hjem fra Asien. Med på turen var også næstformand, Hans-Henrik Johansen.

Her har han haft mulighed for at skrive fra luften, hvor han deler enkelte af mange indtryk fra møderne med Dansk Europamissions kontakter vedrørende Nordkorea.

Han fortæller: Det var meget opmuntrende at mødes igen. En af vores kontakter har Dansk Europamission samarbejdet med siden 2003, en anden kom til i 2011, men selvom vi har en lang historik sammen, hørte jeg ting, jeg aldrig havde hørt før. 

Bl.a. at de nordkoreanske undergrundskristne forbereder sig på at komme i fængsel, da det er det, der sker, hvis de bliver opdaget. De forbereder sig for det første gennem bøn for et eventuelt kommende fængselsophold.

Dernæst forbereder de sig på at blive udsat for de 7-8 torturmetoder fængselsmyndighederne anvender mod dem. Endelig lærer de op til hele Bibelen udenad, så de i fængslet kan blive opmuntret gennem ordene.

Faktisk oplever flere, at Gud overnaturligt griber ind, så de ingen smerte føler under tortur. Generelt oplever de forfulgte nordkoreanske kristne mange mirakler, også fysiske helbredelser, i et land, hvor sundhedsvæsenet er brudt sammen.

Samtidig får de, med støtte fra Dansk Europamissions givere, medicin, som de ikke kun bruger på sig selv, men som andre nødlidende også får glæde af.

Da jeg hørte om det rige åndelige liv blandt kristne i Nordkorea, spurgte jeg en af vores kontakter, om han ville spørge de nordkoreanske kristne, om de vil bede for Danmark. Vi kan lære meget af dem, hvad angår hengivenhed til Gud i bøn og bibellæsning.

Vores kontakt forsikrede mig om, at han ville overdrage bedeemnet, og at de nordkoreanske kristne dag og nat vil bede til Gud for os.

Hjertelig tak til alle, der står sammen i bøn med de nordkoreanske kristne, slutter Samuel Nymann Eriksen.

Støt Nordkorea: Medicin til kristne og andre nødlidende nu