Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Foredrag: Flere og flere muslimer bliver kristne i Irak og Syrien – netop nu

Dansk Europamission arrangerer to spændende møder i København og Silkeborg. Til mødet i København giver projektleder Johannes Schwab (dæknavn), der rejser meget i Irak og Syrien, et enestående indblik i de mellemøstlige kristnes situation netop nu.

Foredrag: Flere og flere muslimer bliver kristne i Irak og Syrien – netop nu

Han fortæller også om, hvordan muslimer opsøger kristne kirker som reaktion på islamisternes brutalitet og hvilken forskel vore nødhjælpsprojekter gør for ofrene for Islamisk Stats terror.

  • Mødet i København afholdes den 14. april 2016, klokken 19.00-21.00, på Drejervej 17, 2400 København NV (der serveres gratis kaffe, te og kage).

Højtstående muslim – med aner tilbage til Mohammed – mødte Jesus i et syn

I SIlkeborg fortæller iranske Behrang sit vidnesbyrd. Han var højtstående muslim – med aner tilbage til Mohammed – og mødte Jesus i et syn. Han fortæller: Jeg så ind i Hans øjne – og jeg kunne se i Hans øjne at jeg var tilgivet. Mine øjne var derimod urene: jeg festede, så efter kvinder og havde mange kærester.

Der vil være rig mulighed til at stille spørgsmål til Behrang samt høre om Dansk Europamissions arbejde for at smugle bibler ind i Iran, så mennesker kan få stillet deres åndelige sult og opleve det nye liv i Jesus.  Da shahen faldt i 1979, skønnedes 500 muslimer at have konverteret til den kristne tro. Til trods for det nye præstestyres voldsomme forfølgelse af muslimer der konverterer til den kristne tro, er antallet i dag steget til ca. 360.000 mennesker, hvilket er et konservativt skøn.

Til mødet i Silkeborg taler Behrang også om bibelsmugling og kirkevækst i Iran.

  • Mødet i Silkeborg afholdes den 16. april 2016, klokken 12.00-15.30, på Frichsvej 2, 8600 Silkeborg (der serveres gratis frokost, kaffe, te og kage).

Der vil være god tid til spørgsmål til møderne.

Tilmelding er mulig inden den 5. april 2016 på 4444 1313 eller info@forfulgtekristne.dk