Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Farshid er blevet flyttet til et nyt berygtet fængsel i Iran

Den kristne fange Farshid Fathi blev flyttet fra Evin-fængslet ved Teheran til Rajai Shahr-fængslet i det nærliggende Karaj tirsdag den 19. August. Årsagen er ukendt.

Farshid er blevet flyttet til et nyt berygtet fængsel i Iran

Han sidder i en åben celle med hærdede kriminelle og narkomaner. I denne spændte atmosfære beder han om forbøn for hans sikkerhed.

Før Farshid blev flyttet, blev andre indsatte i Evin-fængslet flyttet til Rajai Shahr-fængslet lørdag den 16. august, tilsyneladende fordi de var i besiddelse af genstande såsom telefoner, hukommelseskort, kameraer og mp3-afspillere. Farshid var lettet ikke at være blandt dem, der flyttede sidste lørdag. Han fik ikke noget svar, da han forsøgte at finde ud af hvorfor han blev flyttet i tirsdags.

Fængslet Farshid nu sidder i, er kendt for at være voldeligt og derfor er der konstant en vagt tilstede i cellen for at forsøge at forhindre de indsatte i at angribe hinanden. Farshid har problemer med at sove af frygt for at blive overfaldet. Farshid havde meget yndest hos sine medfanger og vagter i afsnit 350 i Evin-fængslet. Nu er hans situation blevet meget mere uforudsigelig: tak om du derfor vil bede for ham.

Bed om

  • At Farshid må være i sikkerhed i sin celle, og have det godt sammen med sine cellekammerater
  • Mod, tro, fred og at Farshids helbred må være godt
  • At vagterne i Rajai Shahr-fængslet må se positivt på Farshid