Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Fængslede Alimjan har fået bedre mulighed for at se sin familie

Mange har bedt for uighuren Alimjan, der sidder fængslet i det vestlige Kina, og har skrevet opmuntrende breve til ham. Han har nu fået bedre mulighed for at se sin familie.

Fængslede Alimjan har fået bedre mulighed for at se sin familie

Tidligere fik Alinjans hustru Gülinur kun lov til at se sin mand 15 minutter i kvartalet. Nu kan hun og deres søn besøge ham 20 minutter hver måned. Selvom det stadig er kort tid, har forandringen gjort en positiv forskel i familiens liv: “Når jeg ser tilbage er det helt utroligt hvorledes Gud har taget hånd om os”, siger Gülinur.

Konverterede fra sunni-islam til den kristne tro

Alimjan er idømt 15 års fængsel for sin tros skyld og har snart afsonet halvdelen af fængsesldommen. Alimjan er uighur. Uighurerne er et tyrkisk mindretal i den vestlige Xinjiang-provins i Kina, som hovedsageligt er sunni-muslimer. Alimjan konverterede i 1995 fra islam til den kristne tro og var præst for en voksende menighed, før han blev fængslet.

Der er meget få kristne blandt uighurerne, og de få der er, bliver forfulgt langt mere end kristne i den østlige del af Kina, som i de senere år har oplevet en stigende grad af frihed til at praktisere deres tro. Gülinur anmoder om fortsat forbøn for Alimjans helbred.

Klik her og se hvorledes du kan sende Alimjan en opmuntrende hilsen…