Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

”Dette år begyndte med en masse uforudsete udfordringer, og vi erkender, at det var særdeles hårdt at gå igennem sådan en modgang”

”Dette år begyndte med en masse uforudsete udfordringer, og vi erkender, at det var særdeles hårdt at gå igennem sådan en modgang”

Kære søster og bror, 

Jeg hilser dig med Herrens fred. 

 Dette år begyndte med en masse uforudsete udfordringer, og vi erkender, at det var særdeles hårdt at gå igennem sådan en modgang. Da pandemien blev efterfulgt af flere naturkatastrofer, følte vi os truet fra flere sider. Da grænserne blev lukket og handlen suspenderet, steg priserne på dagligvarer. Da vejret blev varmere, kom både den almindelige handel og smuglerruterne ganske vist i gang igen, hvilket var med til at stabilisere priserne – men da talrige tyfoner og oversvømmelser ramte landbruget, begyndte priserne igen at stige.  

Dette faldt sammen med regeringens mobilisering af folket til en landsdækkende fejring af 72-året for Nordkoreas oprettelse i september og 75-året for oprettelsen af arbejderpartiet i oktober. Forskellige andre begivenheder, som også krævede befolkningen samlet, gjorde det endnu sværere for almindelige mennesker at skaffe basale fornødenheder. Der går ikke en dag uden at partiet belærer folket om, hvor vigtig deres troskab mod Lederen er. De deler politisk materiale ud til både partimedlemmer, arbejdere, bønder, studenter og helt almindelige familier.  


“Idet vi tænker på den store omsorg fra vores brødre og søstre, vier vi igen vores liv til at videregive den dyrebare tro, som vi selv fik overdraget af vores forfædre.”


Ingen af disse trængsler kan dog standse vores åndelige vandring mod bjergets top. Undergrundskirkerne bevæger sig skridt for skridt fremad som en stærk vind, der fejer afsted mod en herlig fremtid. Idet vi tænker på den store omsorg fra dig og vores brødre og søstre over hele jorden, vier vi igen vores liv til arbejdet i undergrundskirken og til at videregive den dyrebare tro, som vi selv fik overdraget af vores forfædre. Med stor beslutsomhed overgiver vi vores liv og død til Nordkoreas undergrundskirke, og vi gør vores bedste for at fuldføre opgaven. Vi ønsker at udtrykke vores store taknemmelighed mod dig og vores brødre og søstre fra hele verden, og vi beder om, at Gud må udøse sin rige nåde og velsignelse over dig. 

De bedste hilsner, 

En nordkoreansk kirkeleder 

Støt Nordkorea: Mad til kristne og andre nødlidende nu