Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Den kvæstede Farshid nægtet yderligere behandling

Den kvæstede Farshid nægtet yderligere behandling

Den kristne fange Farshid Fathi, som blev kvæstet under en voldsom “inspektion” udført af fængselsmyndigheden, hvorved Farshid under forsøg på at beskytte en medfange brutalt blev trådt på foden af en af vagterne så at han derved brækkede en tå og flere knogler, er blevet nægtet yderligere behandling på hospitalet.

Efter at han var blevet kvæstet skærtorsdag, kom han endelig kortvarigt ind på hospitalet, hvor han blev behandlet og fik gips på foden.  Lægen anbefalede at Farshid kom tilbage en uge senere da han meget vel kunne behøve en operation. Dette er Farshid altså blevet nægtet skønt han har haft mange smerter i de sidste to uger. Han har flere gange anmodet forskellige fængselsmyndigheder om tilladelse til at komme tilbage på hospitalet for yderligere behandling, men anmodningerne er gang på gang blevet afslået.

Farshid har været i Evin-fængslet i næsten tre og et halvt år på grund af sin kristne tro og tjeneste. Farshid anmoder om vi beder for ham, særligt nu hvor han oplever stærk smerte, og der er risiko for hans helbred.

Bed for

  • at Farshid hurtigt må få tilladelse til at blive behandlet
  • at Farshids fod ikke må blive permanent skadet
  • at Iran bliver stillet til regnskab for brutaliteten på den såkaldte ”sorte torsdag”