Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

En dame der har været død bruger MP3-afspillerne i evangelisation

Et lukket land. Denne kvinde fra et land hvor kristne forfølges er blevet opvakt fra de døde. Hun nyder godt af MP3-afspillere sponseret af Dansk Europamissions givere, og bruger dem til at dele evangeliet med sine landsmænd.

Blev dødeligt syg

Hun kom til tro i 2002, da hun pludselig blev meget syg og måtte på hospitalet. Hver dag blev hendes tilstand værre og værre, og ingen vidste hvad der var i vejen med hende. Lægen ringede til de pårørende og bad dem om at komme ind og se hende en sidste gang.

Blev frelst på sit dødsleje

Hendes datter og svigersøn var troende. Datteren græd og vidste ikke hvad hun skulle gøre, da hendes mand pludselig sagde at hendes mor havde brug for Jesus. Disse ord var som et lys i mørket for hende, og hun tog sin bibel og løb hen til hospitalet. Mens hendes mand stod udenfor og bad for hendes mor, gik hun ind på stuen for at se sin mor. Hun sagde: “Mor, jeg vil bede for dig, og så skal du gentage det jeg siger”. Hun ledte hende gennem synderens bøn og moderen modtog Jesus i sit hjerte. Så kom lægen igen og bad dem om at forlade stuen. Så døde moderen.

Havde en nærdødsoplevelse

Herefter begyndte genoplivning. Det var dog først næste dag hendes datter fandt ud af, at hun havde været død og var blevet genoplivet! Hun gik ind til sin mor, som fortalte hende at da datteren var gået, var hun død. Hun havde set hvordan hun faldt ned i et stort endeløst mørke, og hvordan en stor lysende hånd tog hende op igen. Så befandt hun sig igen på hospitalet hvor der stod læger rundt omkring hende og genoplivede hende.

Hendes helbred begyndte at blive bedre, og efter nogle dage kom hun hjem. Hendes datter gav hende Det Nye Testamente, og hun begyndte at skrive bibelvers ind i en notesbog. Hvor end hun var, tog hun notesbogen med sig og læste op fra den. De mennesker der hørte det, var forundrede over hvor hun havde noterne fra. Hun vidnede over for dem om Jesus.

Slægtninge respekterede hendes omvendelse fra islam til den kristne tro

Denne gamle kvinde var tidligere muslim, men ikke praktiserende. Hun bad ikke fem gange om dagen, men hun frygtede Allah, overholdt ramadanen og kendte alle de muslimske bønner. Da hun begyndte at læse i Det Nye Testamente, begyndte hun at bede kun til Jesus. Hun fortalte mange af sine slægtninge om Jesus. Folk respekterede hende, fordi de havde set at hende leve et liv i gudsfrygt og havde set hendes kærlighed til andre.

Brænder for at sprede evangeliet

Folk begyndte at bede hende om også at kopiere bibelvers til dem og skrive notesbøger til dem, så hun skrev en masse vers af til dem. Men hendes øjne blev dårlige, og det var svært for hende at læse. Hun blev så glad da hun fik sin MP3-afspiller så hun kunne lytte til Ordsprogenes Bog, Det Nye Testamente og bibelhistorier, og hun var også glad for sangene der var på. Hun sagde at det var blevet meget nemt at lytte og fortælle videre til folk. Hun har bedt om at vi beder for hendes helbred, for hun har så mange lidelser, men vil stadig gerne besøge så mange som muligt af sine slægtninge, for de venter på at hun kommer og fortæller om hvad der står i Bibelen.