Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Brev fra undergrundskirken i Nordkorea

De forfulgte kristne i Nordkorea desperat har brug for vor forbøn og praktiske hjælp. Vor støtte til medicin kan redde kristnes liv. Vi har modtaget et brev fra en leder i den nordkoreanske undergrundskirke, der modtager den medicin der smugles ind.

Brev fra undergrundskirken i Nordkorea

NKpiskI brevet står der blandt andet:

”Ligesom fyrretræet der aldrig ændrer farve, selv når det er begravet i sne, vil vi heller aldrig miste vores tro, selv hvis vore knogler bliver knust og forvandlet til aske.”

”Vore ledere og troende gør deres bedste for hurtigt at uddele den hjælp vi modtager på en sikker måde … vi vil fortsætte med at uddele forskellige typer medicin til vore troende (…).”

”(…) lige meget hvor hårdt de almindelige mennesker prøver at overleve, så ser vi ingen tegn på håb i vores samfund.”

”De fleste mennesker lever hver dag i frygt for at blive udpeget som politisk fjende (og forræder) og sendt i fængsel på grund af en uforsigtig bemærkning eller handling der bliver fejlfortolket af andre. Gemt bag den glitrende udsmykning i Pyongyang findes sult, fattigdom, sygdom og frygt.”

De forfulgte nordkoreanske kristne lever hver dag med truslen om fængsel, tortur og offentlige henrettelser. De anses for at være forbrydere i landet, da den officielle ideologi kun tillader indbyggerne at dyrke Kim Jong Il, Kim II Sung og Kim Jong-un.

Det skønnes at der er 400.000 kristne i Nordkorea. Af disse anslås det at mellem 40.000 og 60.000 er i politiske fangelejre.

Sundhedstilstanden i landet er katastrofal, og sygdomme som tuberkulose og malaria er udbredte. Mange lider af livstruende sygdomme på grund af manglen på medicin.

Du kan give de forfulgte kristne hjælp midt i de trængsler de gennemgår. Der er mennesker der er villige til at sætte livet på spil for at smugle livsvigtig medicin til den forfulgte kirke i Nordkorea, men de har brug for din pengegave for at kunne udføre dette farefulde arbejde.

Tak, om du vil omslutte vore kristne brødre og søstre med forbøn. Tak om du denne jul vil give dem den hjælp de så desperat behøver.

Støt nu