Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Farshid Fathis fængselsstraf forlænget med et år

Det forlyder at den fængslede iranske pastor, Farshid Fathi, er blevet dømt til endnu et år i fængsel.

Farshid Fathis fængselsstraf forlænget med et år

Denne ekstra straf vil blive lagt i direkte forlængelse af de seks års fængsel, som han i øjeblikket afsoner på grund af sin kristne tro. Det betyder at han først vil blive løsladt i december 2017 i stedet for december 2016.

Man mener at denne udvikling skyldes det voldelige angreb på fanger fra afdeling 350 i Evin-fængslet i april 2014. Adskillige fanger kom til skade, heriblandt Farshid, hvilket resulterede i offentlige protester. I august 2014 blev mange af fangerne, inklusiv Farshid, flyttet fra Evin-fængslet til andre fængsler.

Et par dage efter hans ankomst til Rajai Shahr-fængslet, blev Farshid fejlagtigt anklaget for besiddelse af alkohol i Evin-fængslet. Dette var den første gang disse anklager blev fremsat. Farshid kom endelig for retten den 29. december 2014, og straffen på et års fængsel blev udmålt.

Siden december 2010 har Farshid været i fængsel på grund af hans tjeneste som præst, som Irans retssystem opfatter som en trussel mod den nationale sikkerhed.

Der er stor brug for din fortsatte forbøn for Farshid og hans familie og venner, især i denne svære tid.

Jesus lærte os at bede for og velsigne dem der forfølger os. Lad os derfor bede om at den utrolige nåde vi har modtaget fra Gud gennem Jesus, også vil blive udstrakt til dem som påfører de kristne i Iran lidelser.

Tak for din forbøn.