Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Bønnesvar: Mirakel at Dansk Europamissions samarbejdspartner er blevet godkendt

Et hemmeligt sted. På Dansk Europamissions hjemmeside www.forfulgtekristne.dk, i e-nyhedsbrevet og på facebook anmodede vi i september og oktober om forbøn for Dansk Europamissions samarbejdspartner i et land hvor kristne forfølges.

Årsagen var at partneren stod til at miste sin godkendelse, hvilket ville betyde at dens arbejde, hvilket også vil sige det arbejde Dansk Europamissions givere støtter, for fremtiden ville blive ulovligt.

Der er ikke noget nyt for Dansk Europamission i at vi må støtte kristent arbejde til trods for at et lands myndigheder ulovliggør det. Det er vilkårene i flere af de lande hvor kristne forfølges.

Nu forlyder det dog at størstedelen af afdelingerne i partnerorganisationen er blevet godkendt. Lokalt har de kristne bedt meget. Når man er presset søger man måske Gud mere intenst, end når alt går godt, og vor samarbejdspartner fortæller at de havde nogle herlige bedemøder.

Gud gav lederne visdom til at tage kontakt til højtplacerede beslutningstagere. De underkendte den komité med ansvar for godkendelser, som ellers klart havde varslet at vor samarbejdspartner ikke ville blive godkendt.

Tak Gud. Og tak til alle der har bedt – og bed gerne om at de sidste godkendelser også må komme i hus.