Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Aleppo: Nødhjælpsarbejder svæver mellem liv og død

For nogle dage siden besøgte Georgius - en af ​​vores syriske nødhjælpsarbejdere i Aleppo - sin bedstemor. Hun bor i en kristen bydel i Aleppo. Pludselig ramte en bombe nabohuset.

Aleppo: Nødhjælpsarbejder svæver mellem liv og død

Eksplosionen var så voldsom, at Georgius blev alvorligt såret og han kom i livsfare. Hans bedstemor er uskat, men Georgius ligger nu på hospitalet og svæver mellem liv og død. Bed om at Georgius må overleve. Han er en ungdomsleder og ansvarlig for et af vore nødhjælpshold, som distribuerer fødevarepakker, vand og medicin til de fattigste af de fattige i Aleppo.

Kirken er et fredens hus i Aleppo

17Borgerkrigen i Syrien, som indtil nu har kostet anslået en halv million mennesker livet, er gået ind i sit sjette år. Fronterne går gennem byen Aleppo, som der kæmpes om fra flere sider.

Billede: Unge nødhjælpsarbejdere, fra kirke i Aleppo vi samarbejder med, bringer håb til mennesker i en by, hvor nøden er umenneskelig.

Den lokale pastor Rassan, hvis nødhjælpsarbejde vi støtter, fortæller at mange mennesker kommer til hans kirke – ikke blot fordi de ved, at man kan få hjælp her, men også fordi de føler, at der her er omsorg for dem uanset deres baggrund eller etniske tilhørsforhold.

Han fortæller: “Kirken bliver set som et fredens sted midt i krigens helvede, og de kristne nødhjælpshold, som tager ud for at uddele hjælp blandt dem, der har de største behov i byen, bliver set som livreddende engle.

Han slutter: “Tusind tak for jeres hjælp, og bliv ved med at bede for os”

Det koster i gennemsnit ca. 652 kr. at sikre, at en flygtningefamilie har vand, mad, køkkenudstyr, hygiejneartikler, tøj og medicin i en måned.

Støt Syrien: Nødhjælp til kristne og andre fordrevne nu