Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Bed for den mulimske verden under ramadanen

I disse dage spejder muslimer op mod nattehimlen, for alt efter hvornår nymånen kommer til syne, så starter Ramadanen en af de kommende dage – formentlig på mandag.

Bed for den mulimske verden under ramadanen

Det betyder, at muslimer verden over i 30 dage holder sig fra mad, drikke og sex fra solopgang til solnedgang. Det gør de for at faste og for at adlyde Allah, der i Koranen befaler muslimer at faste. Men ramadanmåneden hænger også tæt sammen med koranen, og hver dag reciterer muslimer verden over koranen og beder.

Dansk Europamission har sammen med Norea udgivet bedehæftet ”30 dage i bøn for den muslimske verden”. Her kan du læse om, hvordan kristne lever blandt muslimer verden over – fra Chicago til Kina. Til hver dag er én folkegruppe i fokus, og de deler oplevelser, kampe og glæder i et lille stykke tekst. Til det hører 3 bedeemner, som de lokale kristne har efterspurgt forbøn for. Så mens muslimerne beder til Allah, kan kristne i Danmark bede til Gud. Bede om, at den muslimske verden må møde Jesus som deres frelser. For de har ikke brug for koranrecitation, faste og bønner – de har brug for Jesus.

I en tid, hvor det kan være nemt at få indtrykket, at muslimer og kristne lever i evig konflikt og er fjender, kan bønnen flytte bjerge. Det hjælper de lokale kristne over hele verden, der lever tæt med muslimske naboer, men bønnen kan også give os en kærlighed til mennesker. En kærlighed for blandt andre muslimer. Bønnen kan forandre os, så brug ramadanen og bedehæftet til at bede for folk omkring dig og for den muslimske verden.

Du kan læse hæftet her. Hvis du vil have det tilsendt, kan du ringe til 4444 1313 eller sende en mail til info@forfulgtekristne.dk med dit navn og din adresse, og så sender vi den fluks afsted.

Desuden kan du følge Dansk Europamission på både Instagram på dansk_europamission og Facebook og der få daglige dryp fra en af de ansattes måned i bøn for den muslimske verden. Find #30dagesbønformuslimer og se de daglige opslag der.