Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Andrew Brunson besøger Danmark

Sommeren står for døren - og to helt særlige gæster er ved at gøre sig klar til at besøge Danmark.

Andrew Brunson besøger Danmark

Det er Norine og Andrew Brunson – inviteret af Dansk Europamission.

Efter at have været missionær sammen med sin familie i Tyrkiet i 23 år blev Andrew fængslet i 2016 og sad i fængsel i to år. Han var som kristen præst fanget i et storpolitisk spil mellem USA og Tyrkiet, hvilket de danske medier beskrev.

Fængslingen førte til en troskrise for Andrew. I fængslet kunne han ikke mærke Guds nærvær, han tvivlede, overvejede selvmord og måtte endda have psykofarmaka. Hans historie er dog også varm. I fængslet vidnede han stadig om sin tro og bad for syge. Det første år var han psykisk nedbrudt i fængslet, men Gud genopbyggede ham og hans vidnesbyrd er sjælesørgerisk og kan bringe håb til mennesker der kæmper med troen og livet.

Du kan høre Andrew fortælle sit vidnesbyrd på:

PlusOase ved Odder den 5. juli klokken 19.30 (Læs mere på plus-oase.dk/program/)

UngCamp den 14. juli klokken 19.30 på Mørkholt Bibelcamping ved Børkop (Læs mere på facebook.com/morkholtuc)

SommerOase ved Horsens den 16. juli klokken 19.30 (Læs mere på sommeroase.dk)

Sommerstævne 23 ved Roskilde den 17. juli klokken 19.30 (Læs mere på sommerstaevnet.dk)

Hjertelig tak om du vil bede for møderne. At Helligånden må antænde og inspirere den danske kirke til mission i den muslimske verden – i lande hvor kristne risikerer at blive ofre for chikane, diskrimination og forfølgelse.