Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Akut behov for bøn for pastor Kasjkumbajef

Situationen omkring den fængslede pastor Kasjkumbajef fra Kasakhstan er yderligere forværret! Vor samarbejdspartner har sendt dette akutte bedeemne:

Akut behov for bøn for pastor Kasjkumbajef

BED FOR HANS HELBRED. HAN ER VED AT MISTE HØRELSEN OG HAR AKUT BEHOV FOR AT BLIVE OPERERET. HAN HAR OGSÅ SMERTER I HJERTET.

Klik SYNES GODT OM, hvis du vil stå sammen med pastor Kasjkumbajef i denne tid og bede om at Gud må helbrede ham. Bed også for hans hustru, der har det svært.

Pastor Kasjkumbajef er uretfærdigt anklaget for blandt andet at have gjort en kvinde psykisk syg.

Han blev arresteret den 17. maj 2013, men her i begyndelsen af 2014 er retssagen endnu ikke begyndt! Det skyldes måske at anklagemyndigheden har vanskeligt ved at finde beviser for de opdigtede anklager mod den i øvrigt lovlydige pastor Kasjkumbajef.

Årsagen til arrestationen er egentlig nok den at han er etnisk kasakh, og var muslim inden han konverterede til den kristne tro. Derfor opfattes han som en trussel mod den typiske definition af national kasakhisk muslimsk identitet, da han gennem sin omvendelse viser at man godt kan være kasakh og kristen samtidig.

Tak til alle

I sommerudgaven af Dansk Europamissions blad kunne læserne, efter ønske fra kasakhiske kristne, underskrive og sende et vedlagt brev til myndighederne i Kasakhstan, hvori der blev appelleret om at pastor Kashkumbayev blev løsladt og frikendt for de uretfærdige anklager.

Nu spørger de kasakhiske kristne om vor forbøn. Tak til alle der beder for denne frimodige pastor. Dansk Europamission følger sagen tæt og vil oplyse om nyt, blandt andet på forfulgtekristne.dk, facebook, via e-nyhedsbrevet, sms med breaking news og bladet.

I sommerudgaven af Dansk Europamissions blad kunne læserne underskrive og sende et vedlagt brev til myndighederne i Kasakhstan, hvori der blev appelleret om at pastor Kashkumbayev blev løsladt og frikendt for de uretfærdige anklager.